Nieuws:
Zondag 17 Oktober Cheque overhandigen VU Amsterdam
De grote dag is aangebroken...na het vreselijke nieuws over onze school stappen we met frisse moed en onze cheque in de auto richting Amsterdam.
Het was vroeg opstaan, want we werden al om 09:00 uur verwacht in het VU.
Vandaag op de laatste dag van Groningen4Semmy even geen blauwe shirts, maar knalroze! Dit was de lievelingskleur van Iris.
Aangekomen in het VU ontmoeten we direct René, Bianca en Lynn, zij zijn al helemaal klaar voor de run, maar zijn erg benieuwd wat we mee hebben genomen voor de Stichting, helaas, nog even wachten...
Tussen alle blauwe shirts worden we meerdere malen aangesproken of wij van Pink Ribbon zijn, hahaha, nee dat niet! Desondanks zijn er Semmylopers die ons wel herkennen!
Gelukkig krijgen we tijdens onze toespraak de kans om onze kledingkeus nader uit te leggen. Ook hebben we de ouders van Semmy, John en Nicole ontmoet, hele lieve dankbare mensen! Beide ambassadeurs van de stichting Professor Kaspers en Wendy van Dijk zijn tevens van de partij, en met professor Kaspers hebben we nog een praatje gemaakt en met beide ambassadeurs zijn we op de foto geweest.
Na overhandiging van de cheque zijn wij weer terug gegaan naar Groningen, daar zijn we bij Iris haar grafje geweest, om er bij stil te staan wat wij hebben gedaan en vooral voor wie.
Dit was voor ons alle 6 een zwaar en emotioneel moment.
Voor onze kanjer Iris hebben we een mooie vlinder laten maken, deze leggen we bij Iris neer om vervolgens onze weg naar huis te vervolgen.
De Groningen4Semmy periode sluiten we dezelfde dag nog af met een etentje, daar wordt veel besproken over deze heftige, leuke maar vooral succesvolle periode! We hopen met deze actie de naamsbekendheid enorm te hebben vergroot, maar vooral familie Klaassens een hart onder de riem te hebben gestoken en te laten weten dat Iris niet vergeten wordt!
Namens ons alle 6 willen wij nogmaals alle sponsoren, en donateurs enorm bedanken, want zonder jullie was het ons niet gelukt!
Kijk naar de foto's voor een impressie van deze bijzondere dag!


Net aangekomen in het VU met nog een lege cheque...


De Irisbloem.....


Hier zien we Nicole (moeder van Semmy) en Bianca (moeder van Iris)


Hier familie Klaassens, en u ziet het al Wendy van Dijk!Hier een foto samen met Professor Kaspers


Zenuwachtig...we zijn zo aan de beurt...Een klein overzicht van de Semmy lopers

 
Toespraak van John, de vader van Semmy


Toespraak van beide ambassadeurs


Dan is het zover..de roze dames uit Groningen aan het woord!


De cheque wordt onthult...€ 22.500,00!Ja, ook John en Wendy willen de cheque graag zien!


Nog een groepsfoto met de familie van Semmy en IrisEn dan ontspannen borrelen en eten, tevreden terugkijkend op deze bijzondere periode

                   

Voor jou Lieve Iris, omdat jij zo bijzonder bent....


Zaterdag 16 oktober C.B.S. De Hoeksteen & O.B.S. De Vlint
Vandaag zijn we zeer aangeslagen, onze school, onze ontmoetingsplek...is verloren gegaan. Door een brand is het gehele schoolgebouw in minder dan 1 ochtend totaal verwoest. Niet alleen materiƫle schade, maar vooral de sentimentele waarde die verloren is gegaan doet ons zeer, heel zeer. Het gedenkhart waar we Iris hebben herdacht, is weg. De herinneringen blijven aan deze zo fantastische school, deze moeten we koesteren! In het nieuw te bouwen schoolgebouw zal er weer een gedenkplaats voor Iris komen, dat is een hele fijne gedachte!

Dit was de school
Dit is het nu............


Op 20 september hebben de leerlingen van beide scholen voor Groningen4Semmy gelukspoppetjes verkocht. Deze actie heeft ontzettend veel geld opgeleverd voor de stichting! De klassen die mee hebben gedaan hebben ontzettend hun best gedaan en samen meer dan 1000 poppetjes verkocht! De 3 winnaars wilden we aanvankelijk deze week in de klas verrassen met de kado's maar helaas is dat door de brand niet gelukt.
Wij zullen als de klassen weer les hebben hier uiteraard op terugkomen, want de kadootjes liggen al klaar!


Vrijdag 15 Oktober Huwelijksfeest ouders Caroline
Afgelopen woensdag 13 oktober was het 45 jarige huwelijksfeest van de ouders van Caroline.
Omdat zij zeer betrokken zijn bij de acties van hun dochter en vriendinnen hebben zij besloten geen kado's te vragen, maar een bijdrage voor Groningen4Semmy! Deze dag heeft voor ons een fantastisch bedrag opgeleverd! We zijn heel dankbaar voor deze spontane en warme actie! Familie Westerdijk, namens ons alle 6 enorm bedankt voor deze gulle gift!


Donderdag 14 Oktober Gipslopers!
Vandaag krijgen we een leuk telefoontje...het is Jan Krottje van Woonstade Hoogkerk, samen met Allard Huberts heeft hij in het gips de 4MIJL gelopen (als actie) en vele flyers van Stichting Semmy uitgedeeld.
Het bedrag wat zij hebben opgehaald willen zij graag aan ons doneren! Het enorme bedrag is maar liefst € 1.435,00!
We zijn door het dolle heen dat ook zij hun beste (gips) beentje hebben voorgezet! Mannen BEDANKT!


Donderdag 14 Oktober Dames Zwembad Noorderbad
Op woensdag 29 september en op vrijdag 1 oktober heeft Dames Zwembad Noorderbad een sponsoractie voor ons gehouden! De bedoeling was dat de leden in 20 minuten zoveel mogelijk baantjes zouden zwemmen en zich daarvoor te laten sponsoren!i
Het bestuur van de zwemclub is op de hoogte gebracht van onze acties door de media. Aan de hand daarvan hebben zij besloten om ook hun steentje bij te dragen!
De reden waarom zij ook zo betrokken zijn bij Stichting Semmy is omdat Iris ook lid was van de zwemclub, ook zij hebben dus van dichtbij meegemaakt wat deze vreselijke ziekte doet...

Vandaag hebben wij van het zwembad het eindbedrag te horen gekregen, wij zijn zeer verrast en ontzettend trots jullie te mogen melden dat de leden voor maarliefst € 3.500,- hebben opgehaald!!!!!!!!!!!!
We zijn alle 6 sprakeloos van dit geweldige nieuws en zijn dan ook ontzettend blij dat er zo'n fantastische actie is gehouden voor Groningen4Semmy! Wil jij ook zwemles hebben van deze geweldige club? Kijk dan snel op hun website! www.dzngroningen.nl
Namens ons alle 6 willen wij alle leden, het bestuur en natuurlijk de donateurs ontzettend bedanken voor deze geweldige gift en enorme inzet!

Hieronder een aantal foto's van deze toppers!


                    Klaar voor de start met de sponsorlijsten in de hand...En daar gaan ze dan!Ook de kleintjes doe hun uiterste best!Zondag 10 oktober 2010 De 4MIJL!
Vandaag is het zover, de activiteiten zijn achter de rug, nu de fysieke uitdaging! Met een grote groep lopers van maar liefst 65 Semmy lopers zijn we om 15:00 gestart! Wat was het weer en de sfeer prachtig! Het was zwaar, maar we hebben het gered! Na de 4MIJL staan we weer in de Westerkrant! Niet gelezen? Klik hier en kijk op pagina 8-9  Hieronder een aantal foto's van deze speciale dag!

En daar gaat de familie Klaassens, lopen voor hun Iris...


En hier is René onze flyers aan het verspreiden

Ons groeppie na de 4MIJL, moe maar zeer voldaan!
Maandag 20 september Gelukspoppetjes scholen
Deze week krijgen de leerlingen van C.B.S. De Hoeksteen en O.B.S. De Vlint de lijsten mee waarmee zij gelukspoppetjes kunnen verkopen! 1 poppetje mogen zij zelf houden, bovendien krijgen de 3 leerlingen die de meeste poppetjes verkopen een leuk kado en de winnaar komt met zijn of haar foto op onze website! Kinderen: Zet hem op! En enorm bedankt voor jullie hulp!

Zaterdag 18 september Superbingo!
Wat een geweldige opkomst en een fantastische sfeer! Met maar liefst 110 bezoekers was het drukker dan we vantevoren verwacht hadden! Mede dankzij onze sponsoren zoals bij het nieuws van 9 september gemeld was, was het een zeer geslaagde avond! Als met al hebben we duizenden euro's voor Stichting Semmy binnengehaald in 1 avond! Ook stonden we in de krant, heb je dit niet gelezen? Kijk hier
Hieronder een aantal foto's! Veel plezier........

                                       
                                    Een overzicht van de geweldige prijzen!


                                    En zie hier...de superprijzen van de tombola!

Georgette en Anna bij de kassa!

                                                 De zaal druppelt vol...

Caroline, Martha en Naual achter de bar..Naual is blijkbaar verbaasd over het aantal bezoekers!

Zaal vol. We kunnen beginnen!

De Groningen4Semmy mannen nemen hun taak wel heel serieus!Zullen ze voetbal nog verruilen voor bingo???

Grote concentratie...

en nog meer concentratie....

Ook de familie van Anna is aanwezig!

en terwijl Martha en Naual de bingo draaien, zorgen de andere dames voor het natje en droogje

en dan nu de toespraak voor onze speciale gasten, Ernst Muntinga (Spekclub) en 'Tante El'

Ernst Muntinga van Spekclub Hoogkerk aan het woord

Zijn leden hebben voor maarliefst € 550,- aan gelukspoppetjes gekocht! GEWELDIG! Ook krijgen we een prachtige pennenset die we als prijs mogen verloten!

        Maar ook Tante El heeft haar beste beentje voorgezet....

 

Tante El heeft aan haar collega's gelukspoppetjes verkocht voor ruim € 170,- ! SUPER!

En dan de spannende tombola...wie gaat er met de grote prijzen vandoor?

De dochter van Caroline gaat er met de bonnen van de H&M vandoor, gefeliciteerd meid!

en tot 2x toe vallen alle bonnen uit de molen....

Blije gezichten...tafel vol winnaars!

En dan......de opbrengst tellen! duizend...tweeduizend...drieduizend...enz...


Allemaal enorm bedankt voor de geweldige opkomst!


 
Vrijdag 10 september t/m zondag 12 september Ameland
We zijn met z'n 6en een weekend naar Ameland geweest, Caroline kon helaas niet mee ivm ziekte, maar wel ging een andere lieve vriendin mee, Wienet. We hebben ontzettend veel lol gehad, en de gekste dingen gedaan om maar donaties te krijgen! Zo is Georgette op zaterdagmiddag aan het werk gegaan met mannen epileren,  de haren van vrouwen verven, samen hebben we nog onze shirtjes geveild, maar ook weer teruggekregen! Met de collectebus bij restaurants langs...noem maar op! En de eigenaren waren gul...heel gul! Ondernemers van Ameland: BEDANKT! Zie hieronder de foto's van ons Semmy weekend!

                                          Vrijdagavond..wachten op de de boot!Gezelligheid op de boot, we hebben er zin in!

 
                                 
                                  Suzanne Anna & Martha helemaal blij op de boot


Veilig aan de overkant, nu de buspassagiers informeren wie we zijn hahaha
 
Zo, daar zijn we dan in de caravan van George! Klaar voor de 1e avond!


Tas mee met reclame, lachen en knallen maar!


De volgende ochtend weer zo fris als een hoentje (ahum..) weer op pad!

Terwijl George de eigenaar aan het epileren is, genieten wij even van het zonnetje ;-))

nog even met de collectebus rond en gelukspoppetjes verkopen op het terras!


Daarna lekker eten en donatie van de eigenaar in ontvangst nemen! BEDANKT!


Na het eten hard aan de slag! Eerst een toespraak in het Nescafé om de aandacht voor dit mooie doel te krijgen!

Zo...meestal vraagt de politie wat 'wij aan het doen zijn' maar wij vertellen het graag zelf!


Laatste dag...wachten op de boot met een zak vol geld..........!


We zijn het hele weekend heeeeerlijk verwend door de mama van George! Gretha BEDANKT!Woensdag 9 september
 
Alle prijzen van de bingo zijn binnen!! en wat voor prijzen....geweldig! Dit zijn onze sponsoren van deze avond:
Praxis, Gamma, Karwei, Trendhopper, Leenbakker, Kwantum, Brixx, Miranda Fotografie, Tuinland, Pronto Wonen, Seats & Sofa's, It's, Welkoop,  Wilma Sienot Huid & Voetverzorging,Vsage, Blokker, Riets Lingerie, H&M, De Marktslager, Melano Colors, Ferwerda Fietsen, Yankee Doodle, Supercoop Vinkhuizen, Albert Heijn Hoogkerk en de Hanos! De bingoboekjes zijn geleverd door www.Bingonet.nl en de muntjes voor de verkoop van hapjes/drankjes zijn geleverd door www.Salentijn.com Namens ons allemaal bedankt!! Het wordt een topavond! Wil jij erbij zijn?? Stuur dan een mail naar: groningen4semmy@gmail.com. Deelname 25,- voor 30 speelrondes.(Vooraf te voldoen)
Donderdag 15 juli

Naar aanleiding van ons artikel in de Weekkrant zijn we uitgenodigd om bij RTV Noord in de studio te komen! Bij het programma 'De Centrale' wordt aandacht besteed aan Iris, aan de Stichting en aan onze acties. Op TV Noord kun je ons live horen en zien! Niet gehoord of gezien?
De live radiouitzending van 15 juli:

Bookmark and Share Groningen4semmy Live! op RTVnoord


Woensdag 14 juli
 
Met z'n zessen naar de Karwei aan de Friesestraatweg! We gaan opzoek naar bedrijven die ons goederen willen leveren voor de bingo die we op 18 september gaan houden in de Kreukelhof te Hoogkerk. (binnenkort meer hierover...) We hebben van de Karwei voor honderden euro's goederen mogen uitzoeken! Team Karwei: BEDANKT!!!!!!! Dit was een spontane actie voorafgaand aan onze vergadering, vandaar dat het ook niet vermeld stond bij de activiteiten.
 
Hier een foto met onze bingoprijzen!!en ja, u ziet het goed...ook een fiets!
 
Bingo Karwei

Dinsdag 13 juli
 
Vandaag een mooi groot artikel in de Weekkrant. We hebben het stuk niet van te voren kunnen lezen, met als gevolg dat niet de juiste foto is gebruikt, en de titel naar ons idee (en gevoel...) misplaatst was. Desalniettemin, een mooi artikel! Ook staan we in de Streekkrant en het huis aan huis blad "Het Pekeltje"!!!!!

Maandag 12 juli

Dit wordt een media week!! Vanaf deze week zijn we 3 weken lang te zien op ruim 200 borden in de stad Groningen! Deze borden zijn gesponsord door Hoffman Outdoor Media in samenwerking met Posterfabriek.nl Mannen bedankt!
Ook staan we vandaag in het Blad 'Op de Hoogte' in Wagenborgen!


Zie hier: Ons reclamebord door de hele stad Groningen!
Buitenreclame!


Zo kom je jezelf nog es tegen....

Buitenreclame

Zondag 11 juli

Vandaag staan we de hele dag in Annen op de Brinkmarkt, zo...wat was het warm! Dit was ook aan de drukte te merken...Relatief weinig bezoekers, toch hebben we met z'n allen weer honderden gelukspoppetjes verkocht en ons verhaal kunnen vertellen aan vele bezoekers! Zelfs Martha was een paar uurtjes van de partij (herstellende van operatie) Super! Al met al, een warme, maar zeer goede dag voor Semmy! Zie foto's

Caroline, klaar voor de start!


Onze krantenartikelen, folders en poster en niet te vergeten...de collectebus!Niet druk, toch verkopen!


Anna, Suzanne en Caroline in actie!

 


Leuk zijn ze he? die poppetjes!


Af en toe erg druk, toch tijd voor een fotootje!


Anna, Naual en Caroline...pfff...warm hé?


Martha! en natuurlijk onze poster die volgende week in Groningen hangt!


Even met de groep van de ochtendshift op de foto!
Donderdag 1 juli
Vandaag gaan we de markt op in Vinkhuizen! Gewapend met onze gelukspoppetjes de flyers, collectebus en een goed verhaal halen we een leuk bedrag op binnen 1 uur! Helemaal super! Dit was een spontane actie, vandaar niet vermeld bij de activiteiten.
 
Zaterdag 19 juni
 
Vandaag hebben we onze voetbalmiddag! De mannen van Groningen4Semmy hebben hard gewerkt om de tenten, dekzeilen, apparatuur, beamer en wat al niet meer klaar te zetten voor deze geweldige middag!
Deze middag werd mede namens onze sponsoren een gezellige, drukke, en vooral weer een nuttige dag voor de stichting! De sfeer was geweldig en tsja...ook is het mooi meegenomen dat Nederland heeft gewonnen....maar dat maakt voor ons zesjes niet veel uit, want wat ons betreft hebben wij weer gewonnen 4 Semmy! Zie de foto's voor een impressie van de dag....veel plezier!
 
Kritische blikken....

19 juni

Blije blikken...
19 juni 2
 
Centjes in Blikken!
Collectebus
 
Toeschouwers aan de zijlijn
Voetbal
 
De beamer!
Voetbal 5
 
Gezellige drukte in de tent!
Voetbal 5
 
Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd...
Voetbal 7
 
Vreugde bij de voorsprong!
Voetbal 10
 
en de vreugde gaat nog even door...
Voetbal 11
Heerlijk! Haring!
voetbal 8
 
Grote en kleine Groningen4semmy mannen kijken mee...
voetbal 9
 
Naual, Martha, Anna en Georgette (herkent u ze nog?)
voetbal 12
 
Laat de dames weten wat u van de acties vindt en laat uw reactie achter in het gastenboek
..............................................................................................................


Dinsdag 8 juni
Vandaag staan we in de Westerkrant!! We hopen veel bekendheid hiermee te genereren, en uiteraard sponsoren te krijgen! Krijgt u de krant niet of bent u gewoon nieuwsgierig ;-)) Kijk dan hier!
..............................................................................................................


 Zondag 6 juni dvhn Zomerfair
Weer een topdag! Een prachtige plek en weer de hele dag volop zon! We hebben uiteraard ons uiterste best gedaan de naam van Stichting Semmy te verspreiden en ruim € 1.200,- opgehaald met onze gelukspoppetjes! Niet alleen hebben de bezoekers onze poppetjes gekocht, velen hebben een vrijwillige donatie in onze collectebus gedaan! Mensen bedankt! Moe maar zeer voldaan kunnen we dit succesvolle weekend afsluiten! Op naar onze volgende activiteiten! Groetjes van ons 6jes!

Volle kraam, zie Anna op de achtergrond haar praatje houden...

Zomerfair

En zie Naual eens trots kijken...


Zomerfair 1

De mensen blijven komen...en kopen!Suzanne aan het verkopen, en ja, ook zij kopen!En zo was het de hele dag! druk druk druk : Heerlijk!Moe, maar voldaan...Whoehoe!!!!!!! wat een succes!Het eindresultaat van deze dag: ruim € 1.200,-!!!


...............................................................................................................
5 juni Viswedstrijd en kleedjesmarkt
Het was een stralende dag! De zon scheen volop en de kinderen hebben zich kostelijk vermaakt tussen de kleedjes, in en om het water en in de bootjes! De grote winnaar van de viswedstrijd was Melroy! Hij heeft de wedstrijdbeker gewonnen (aangeboden door Firma Lukken) en de nummer 2 (Romy) en nummer 3 (Joa) hebben een vishengel gewonnen! en niet te vergeten...Melroy heeft in z'n eentje al € 70,- aan sponsorgeld bij elkaar gevist! Fantastisch! De opbrengst voor de stichting was die dag €300,-!

Drukte op de boardwalk, Reitdiephaven...

Kleedjesmarkt

Bootje varen, € 5,- p.p. Bedankt Willem en Peter (mannen van Groningen4Semmy)!!

Bootje varen

Ook de mini groningen4semmy vrouwtjes vermaken zich opperbest!

Kleintjes

Prachtig weer en een gezellig drukte..Spannend....wie vangt de meeste vissen.....Daar is ie dan! Melroy! De grote winnaar! Niet alleen heeft hij de meeste vissen gevangen, hij heeft ook voor maar liefst € 70,- aan sponsorgeld opgehaald! Super!

..............................................................................................................
26 mei Ladies Night
Was een goot succes!! Om 19:00 stonden wij paraat met onze kraam vol met gelukspoppetjes en binnen een uur waren we helemaal uitverkocht!! We hebben ons verhaal kunnen vertellen aan een heleboel mensen en uiteraard de folders van Stichting Semmy uitgedeeld. In 1 woord : GEWELDIG !
 
Met een voldaan gevoel kunnen we zeggen dat dit een fantastische avond was, voor ons en voor de stichting!
Houd onze site in de gaten, want in juni staan we weer in Mustsee!
 
En we gaan los!
Druk druk druk
 
Georgette en Caroline in actie!
Georgette en Caroline in actie!
 
Druk, druk, druk....
Verkoop gaat door...
 
De voorraad raakt snel op...
De voorraad verwijnt snel...
 
Wees er snel bij dames, want...
 
En na 1 uur een lege kraam!!!
Na 1 uur, een lege kraam!!!
 
................................................................................................................
Activiteiten:

17 oktober 2010

De Run4Semmy Amsterdam! Wij reizen af naar Amsterdam om daar de ouders van Semmy te ontmoeten en onze cheque te overhandigen, welk bedrag dat zal zijn, is dan bekend...

10 Oktober 2010 (oftewel 10-10-10)
De grote dag!!!!!!!! De 4mijl in Groningen, deze dag is de dag waar we 5 maanden naar toe werken zowel met onze acties alsmede met de fysieke training, welke tijd zetten we neer? en welk bedrag mogen we overhandigen? Op het antwoord van deze laatste vraag moeten we nog een week wachten! De shirts voor de 4mijl zijn geleverd door Via Sofia Textieldrukkerij, en gratis vervoerd naar Groningen door Beentjes Transport!

September-Oktober
De laatste weken zullen we bij onze eigen kennissenkring de sponsorlijsten laten rondgaan. Wij vragen ons te sponsoren voor € 6,40 (dit is het aantal kilometers die we gaan lopen) Uiteraard is meer of minder ook van harte welkom! De bijdrage kan gestort worden op banknummer: 1261.34.332 en vergeet niet je naam te vermelden! En we zullen uiteraard deze weken veel moeten trainen.............;-))

29 September en 1 Oktober
Dames Zwembad Noorderbad gaat op deze 2 dagen een sponsoractie houden! De zwemsters gaan zoveel mogelijk baantjes zwemmen om voor Semmy geld in te zamelen! Een geweldig initiatief! We wensen de zwemsters heel veel succes!

Maandag 20 september
Deze week krijgen de leerlingen van C.B.S. De Hoeksteen en O.B.S. De Vlint de lijsten mee waarmee zij gelukspoppetjes kunnen verkopen! 1 poppetje mogen zij zelf houden, bovendien krijgen de 3 leerlingen die de meeste poppetjes verkopen een leuk kado en de winnaar komt met zijn of haar foto op onze website! Kinderen: Zet hem op! En enorm bedankt voor jullie hulp!

18 September
Superbingo!! Op deze dag gaan we in de Kreukelhof in Hoogkerk een superbingo houden! Alle prijzen zullen gesponsord zijn en de totale opbrengst gaat uiteraard naar de stichting. Vooralsnog zal dit de afsluiting van onze activiteiten zijn en hopen we op een geweldige opbrengst! Na de vakantieperiode zult u meer horen over deze bingo, dan zult u lezen hoe u zich kunt opgeven!

11 t/m 13 september Weekend Ameland
Dit weekend gaan we met z'n allen naar Ameland om daar nog meer sponsoren te krijgen! Helaas kan Caroline niet mee ivm ziekte. We hopen dat Caro er snel weer bovenop is! Wel krijgen we hulp van Wienet, een lieve vriendin die ook dit weekend met ons meegaat en zo haar beste beentje voor zet! en uiteraard gaat de zak met gelukspoppetjes ook mee!

30 Augustus benaderen basisscholen
De scholen zijn weer begonnen! Wij gaan veel basisscholen benaderen met de vraag of elk kind uit groep 4 t/m groep 8 voor ons 5 gelukspoppetjes willen verkopen, de 6e mogen ze zelf houden! Met deze grote actie willen we een hoop aandacht voor Stichting Semmy te genereren en uiteraard een mooi bedrag voor onderzoek!

15 Juli Groningen4Semmy bij Radio Noord!
Naar aanleiding van ons artikel in de Weekkrant zijn we uitgenodigd om bij RTV Noord in de studio te komen! Bij het programma 'De Centrale'wordt aandacht besteed aan Iris, aan de Stichting en aan onze acties. Op TV Noord kun je ons live horen en zien!
 
12 Juli Groningen4Semmy in de Media
Vandaag een mooi groot artikel in de Weekkrant. We hebben het stuk niet van te voren kunnen lezen, met als gevolg dat niet de juiste foto is gebruikt, en de titel naar ons idee (en gevoel...) misplaatst was. Desalniettemin, een mooi artikel! Ook staan we in de Streekkrant en het huis aan huis blad "Het Pekeltje"!!!!!
Vanaf deze week zijn we tevens te zien op ruim 200 borden in de stad Groningen! Deze borden zijn gesponsord door Hoffman Outdoor Media in samenwerking met Posterfabriek.nl Mannen bedankt!
Ook staan we vandaag in het Blad 'Op de Hoogte' in Wagenborgen! 

11 Juli Brinkmarkt in Annen
Hier zullen we de hele dag van 10:00 tot 17:00 met zijn allen onze gelukspoppetjes verkopen op de Brinkmarkt! Uiteraard doen we weer ons best om veel bezoekers over Stichting Semmy te vertellen! Kom ook!

2 Juli groep 8 van de Hoeksteen helpt!
Vandaag krijgen alle kinderen uit groep 8 van de Hoeksteen 6 poppetjes mee om te verkopen! 1 poppetje mogen ze zelf houden voor de moeite! Met dank aan de directie van de Hoeksteen! (C.B.S. de Hoeksteen is de school waar Iris leerlinge was)

19 Juni Nederland-Japan
Besloten feest, waarbij de hapjes en drankjes gesponsord zijn door Albert Heijn Vinkhuizen & Square Drankenhandel. Tegen kleine vergoeding wordt dit aangeboden aan de genodigden. Uiteraard gaat de gehele opbrengst naar Stichting Semmy!

6 Juni Zomerfair op het Landgoed Nienoord in Leek
Daar zullen we te vinden zijn op 1 van de stands, wederom zullen we onze gelukspoppetjes meenemen, ook zullen we collecteren en folders verspreiden, komt allen! Neem hiereen kijkje op de site van de Zomerfair! Standnummer en de exacte tijden volgen...

5 Juni Viswedstrijd en kleedjesmarkt
Deelname iedereen van 0 tot 99 jaar! Heb je je niet opgegeven, maar wil je wel meedoen, meldt je dan op zaterdag 5 juni om 09:30 bij Reitdiephaven 421 bij Suzanne! Je kan ook een mailtje sturen naar:Groningen4semmy@gmail.com! Ook bootje varen voor 5 euro p.p.!! Komt allen, het wordt gezellig!!!
 
26 Mei: Ladies Night Mustsee
Hier kunt u ons vinden op 1 van de stands waar wij gelukspoppetjes zullen verkopen, uiteraard gaat de gehele opbrengt naar Stichting Semmy. Ook kunt u zich inschrijven als sponsor! Wij zijn aanwezig vanaf 19:00 uur.
Update 20 oktober
--------------------------------
Onze cheque is overhandigd, maar uiteraard zijn alle donaties nog van harte welkom! Doneer nu

Wat hebben wij zoal gedaan? Lees het hieronder!

sluiten";