Anna Veenema
 
Hallo Allemaal,
 

Je kind verliezen, dat is niet te bevatten. Hier willen wij voor vechten, zorgen dat er in ieder geval een sprankje hoop gegeven kan worden bij de diagnose hersenstamkanker.
Dat is waarom ook ik mijn steentje hierin wil bijdragen, en loop voor de Stichting Semmy.

 
 
Caroline Renkema
Hallo,
Liefde voor je kinderen is onvoorwaardelijk, je moet er toch niet aan denken om ze te verliezen??!! Daarvoor zet ik me voor de volle 100% in voor Stichting Semmy, doet u met ons mee?!
   
Georgette Pluim
Hallo,
Als ouder moet je er toch niet aan denken je kinderen te moeten overleven vreselijk !! daarom loop ik mee voor Stichting Semmy!!
   
Martha Zunder Hallo!
Ik doe mee aan dit geweldig initiatief omdat ik graag mijn bijdrage wil leveren, in welke vorm dan ook, aan vooral het vergroten van de overlevingskansen van deze vorm van kanker. Ik heb nl. vorig jaar van dichtbij meegemaakt wat voor een nare lijdensweg deze ziekte voor deze kinderen met zich meebrengt.
Helpt u ons mee!

   
Naual Bouhdoud

Hallo allemaal!
 
Mijn naam is Naual Bouhdoud en woon samen met Ellert. Samen hebben we 4 kinderen. Naast het moederschap run in mijn eigen onderneming in originele kraamcadeaus

Ik wil me voor 100% inzetten voor Stichting Semmy omdat ik net zoals mijn "mederenners” vorig jaar van dichtbij heb ervaren wat deze vreselijke ziekte doet met kleine kinderen die nog een heel leven voor zich hebben, en zouden moeten houden...

Kinderen die op jonge leeftijd te maken krijgen met ziekte is überhaupt vreselijk, maar stel je eens voor dat er na diagnose geen hoop meer is op herstel?

Dit is onbegrijpelijk, maar helaas voor tientallen ouders per jaar de keiharde waarheid.....Hier moet iets aan gebeuren, maar dat gebeurd niet vanzelf, daarom wil ik waar ik kan mijn helpende hand aanreiken! Helpt u mee?

   
Suzanne van Veelen
Hallo,
Ik ben Suzanne van Veelen. Ik heb samen met Gerhard een zoon  (Rik) en een dochter (Nikki)

Ik werk met veel plezier als verpleegkundige in de huisartsenpraktijk, in het UMCG. Ik doe mee met deze actie omdat ik het erg leuk vind om activiteiten te organiseren voor o.a. kinderen, en zo veel geld in te zamelen voor de onderzoeken die zo ontzettend hard nodig zijn!
Jarenlang heb ik aan volleybal gedaan, maar deze zomer verruil ik dat voor hardlopen!!

   
Update 20 oktober
--------------------------------
Onze cheque is overhandigd, maar uiteraard zijn alle donaties nog van harte welkom! Doneer nu

Wij stellen ons graag aan u voor!

sluiten";